Shtëpi e vogël

Njihuni me shtëpinë më të vogël në botë (Video)

Edhe pse nga jashtë duket si shtëpia më e vogël në botë, ajo është funksionale si gjithë shtëpitë e tjera dhe i ka të gjitha pajisjet e duhura për të jetuar normalisht.

Gjithçka mundësohet falë një mekanizmi të veçantë që ndihmon në lëvizjen e mureve të shtëpisë dhe orendive.

https://www.youtube.com/watch?v=CPMmxcWQvjQ