Familja

Njihuni me gruan dhe fëmijët e “Dajës Skender”

Të gjithë e kujtojnë edhe sot e kësaj dite rolin e famshëm të Luan Jahes tek seriali “Familja Moderne”.
Daja Skender po që ishte personazhi më interesant në serial, e që luhej mjeshtërisht nga Luan Jaha.

Aktori ndër vite ka qenë i angazhuar në seriale, teatër, por edhe kinematografi, ku ka pasur disa role të suksesshme, për çka edhe është shpërblyer, shkruan “Kosovarja”.

Luan Jaha nuk është person shumë mediatik. Këtë herë ju njohim me portretin familjar të tij.