new jersey

Njeriu që filmoi veten duke lëpirë sende ushqimore është akuzuar për kryerjen e një “kërcënimi terrorizmi”

Akuzohet për veprime të shkallës së dytë pasi lëpin artikujt në një supermarket.

Departamenti i Policisë i Warrenton Misuri ka arrestuar dhe akuzuar një burrë pasi ai postoi një video të vetes duke lëpirë artikuj në Walmart në mediat sociale.

Cody Pfister thuhet se është akuzuar për kërcënim terror në shkallën e dytë, pasi ai postoi videon famëkeqe.

Kjo nuk është hera e parë që policia ka akuzuar njerëz për vepra të ngjashme me masat e parandalimit të koronavirusit.

Një burrë 50-vjeçar nga New Jersey u akuzua për vepra terroriste për kollitje të qëllimshme ndaj një gruaje pasi tha se kishte koronavirus.