Prank

Një vajzë e veshur si kameriere refuzohet nga një mashkull, por kur vishet ndryshe i njëjti çmendet pas saj – shikoni si i hakmerret ajo VIDEO

Shumë njerëz besojnë se pamja e jashtme tek një femër nuk luan rol edhe aq të rëndësishëm, por një video e publikuar së fundmi në internet tregon të kundërtën.

Një vajzë e re kishte vendosur të tallet keq me një mashkull, pasi ishte maskuar e veshur si një kameriere duke u munduar ta joshë një klient, i cili duke dashur ta injoroj e gënjen se nuk mund të dalë me të pasi duhet ta vizitojë nënë e sëmurë në spital.

Por gjithçka ndryshon kur ajo futet brenda e “mërzitur” me refuzimin, dhe vendosë të ndërrohet duke veshur xhinse dhe një bluzë të hapur përpara…