FOTO

Një shëtitje në ‘botën e absurdit’| Fotografi që mund të lënë të hutuar edhe ‘mendjet më të ndritshme’

Jo gjithçka që shohim rreth nesh ka kuptim.

Dhe shumë përdorues të internetit, pasi gjejnë gjëra që janë absolutisht të pakuptimta, i kapin për t’i publikuar këto “vepra arti” në internet.

Në përpilimin e sotëm, do të shihni se ndonjëherë logjika e shëndoshë “nuk mjafton”.

Në këtë drejtim, do të sjellim një numër rastesh të cilat janë mbledhur derisa kemi bërë “një shëtitje në botën e absurdit”.