LAJMI I FUNDIT

Një person me biçikletë goditet nga vetura në Prishtinë

Një person me biçikleta është goditur para pak çastesh nga një veturë të banesa e bardha në Prishtinë.

“Shërim te shpejt personit me biçiklete që u godit pak me parë nga vetura te Banesat e Bardha. Prishtina është qytet i betonjerkave dhe kamionëve, jo i biçikletave fatkeqësisht. Rruga e shtruar rishtas, asfallt i cilësisë zero, pa shënjim, pa shtigje, pa siguri”, shkruan Vrojtuesit e Lagjes.