Gjykata e Prizrenit

Një muaj paraburgim për rrahjen e të dashurës në Mamushë

Gjykata Themelore e Prizrenit ia ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji të pandehurit A.M. pasi ka rrahur të dashurën e tij F.M.

Gjykata ka bërë të ditur se më 24 dhjetor në Mamushë, i dyshuari kishte grushtuar të dashurën e tij, të cilës i ka shkaktuar lëndime trupore dhe mavijosje në fytyrë.

“Nga shkresat e lëndës rrjedhë dyshim i bazuar se i pandehuri me datën 24.12.2018, rrethe orës 01:00 të mesnatës, në Mamushë saktësisht në shtëpinë e tij, me dashje i shkakton lëndim të lehtë trupor të dëmtuarës me iniciale F.M., në atë mënyrë që pas një mosmarrëveshje që kishin në mes vete, meqë të njëjtit janë në lidhje, i pandehuri e sulmon fizikisht të dëmtuarën duke e goditur me grusht në pjesë të ndryshme të trupit, me ç’rast të dëmtuarës i shkakton lëndime të lehta trupore dhe mavijosje në fytyrë, të konstatuar sipas raportit të Spitalit Rajonal të Prizrenit”, thuhet në njoftim.