Video

Një kauboj ndjek lopën e arratisur përgjatë një autostrade të Michiganit

Policia e Shtetit të Miçiganit ka publikuar një video që tregon një grup njerëzish duke ndjekur një lopë të arratisur përgjatë një autostrade.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, kafsha e arratisur u filmua duke vrapuar krahas trafikut të dielën, 21 maj, në veriperëndim të Detroitit.

Pamjet treguan lopën duke hyrë në rrugë ndërsa një burrë me kalë ishte në ndjekje ndërkohë që një kauboj mund të shihej duke tundur një litar ndërsa ndiqte kafshën.

Watch the latest video at foxnews.com

Pamjet përfundojnë pasi lopa duket se kapërcen një parmak për të dalë në trafikun që vinte në anën e kundërt.

“Përfundimisht pas shumë mashtrimesh [sic], krijesa u kap dhe u nxor nga autostrada”, tha policia. “Ushtarët rihapën autostradën dhe gjërat shpejt u kthyen në normalitet. Gjedhi nuk u ndalua dhe është kthyer në kullotë me një rrëfim për t’i treguar gjithë bagëtive të tjera”.