Nënkryetari i Kuvendit

Një film i shkurtër i Enver Hoxhajt – ia lëshon goma e veturës zyrtare, del për ta rregulluar vet

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës dhe deputeti i PDK-së, Enver Hoxhaj ka publikuar një fotografi ku ai shihet duke ia ndërruar gomën veturës zyrtare.

Hoxhaj shkroi në Facebook se si ishte i gatshëm ta rregullonte vetë problemin.

“Kur ta lëshon goma në terren, e ti je i gatshëm me rregullue vet!”, shkroi ai.