Nga Gjermania

Një çift si ky nuk e keni parë kurrë! Fotot ekstravagante të të moshuarve që po çudisin botën

Një çift i moshuar nga Gjermania na tregon se si “ta shohim botën me ngjyra” dhe të shijojmë çdo moment në natyrë.

Britt Kanja dhe Günther Krabbenhöft kanë mbledhur shumë fansa n”Instagram” dhe ndjekësit e tyre vazhdojnë të rriten.

Fotot e tyre janë të realizuara deri në detaje, ndërsa ata kombinohen në mënyrë perfektë jo vetëm me njëri-tjetrin, por dhe me natyrën që i rrethon.