Për të varfërit

Një bunar në Kamboxhia tash mban emrin e Shaqir Cërvadikut dhe ish-gruas së tij

Në një fshat të varfër në Kamboxhia ë Azisë ku njerëzit vuajnë për ushqim dhe ujë, fëmijët e këngëtarit nga Kosova, Shaqir Cërvadiku, kanë ndërtuar një bunar

Ky bunar është emëruar me emrin e këngëtari dhe gruas së tij të ndjerë, Hatixhes.

Ndërkaq këtë e ka bërë të ditur vetë këngëtari Cërvadiku përmes një statusi në Facebook.

loading…