Një Audi R8 kaq të shkatërruar s’besohet se e keni parë ndonjëherë (FOTO)

Disa ditë më parë në veri të Italisë, pranë kufirit me Austrinë, ndodhi një aksident trafiku i tmerrshëm në të cilin u përplasën Audi R8 dhe Volkswagen Transporter.

Nga forca e goditjes, R8 pothuajse u shkatërrua në tërësi, por për fat të mirë shoferi kaloi me vetëm lëndime të lehta, ashtu si edhe shoferi i VW.

Trafiku në këtë rrugë u pezullua për rreth dy orë, ndërsa mbetjet e dy automjeteve u hoqën dhe rruga u pastrua.

Edhe pse VW duket i dëmtuar vetëm në pjesën e përparme të majtë të automjetit, pjesa tjetër është e paprekur. Ndryshe nga VW, Audi është shkatërruar tërësisht, transmeton KP.

Përkundër kësaj, kabina e kësaj makine sportive ka ruajtur strukturën e saj dhe puna në mbrojtjen e shoferit është bërë nga airbags.

Nuk ka informacion të saktë për shkakun dhe detajet e aksidentit, por spekulohet se R8 humbi kontrollin e “makinës” së tij ndoshta për shkak të shpejtësisë së lartë në një rrugë të rrëshqitshme dhe goditi VW.

Ky është një shembull i shkëlqyer se si ngasje e pasigurt lehtë mund të shkojë keq dhe një paralajmërim për të rregulluar shpejtësinë në kushtet e rrugës.