Për Kosovën

Nis mbledhja e Këshillit të Sigurimit, Vuçiq ‘vajton’ për taksën 100%

Në Nju Jork ka filluar mbledhja e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, e thirrur nga Rusia dhe Serbia për shkak të fillimit të transformimit të FSK-së në Ushtri.

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiq po mban fjalim duke kritikuar Kosovën për taksën 100%

Njëherë e ngritën taksën 10% pasiqë u prit mirë nga audienca shqiptare ajo u ngrit 100%. Ata shkatërruan çdo lloj tregtie në kundërshtim me CEFTA-në”, tha Vuçiq, transmeton Ballkani.info.

Marrëdheniet në mes Kosovës dhe Serbisë janë agresuar më shumë pas diploamcisë agresive të Serbisë kundër antarsimit të Kosovës në UNESCO. /Ballkani.info/