Ngjyrat që flasin shumë për personalitetin tuaj

Sipas stilistes së njohur dhe autores së librit “Color Your Style”, David Zyla.”Edhe nëse veshjet tuaja janë të mbushura me rroba me ngjyra dhe ngjyra të ndryshme, gjithmonë ekziston ngjyra që ju jepni një preferencë më të madhe për shkak se ndiheni më të rehatshëm dhe të sigurt në të. Është ngjyra ajo që shumë pasqyron karakterin tuaj “.

Janë disa nga ngjyra që e zbulojnë personalitetin tuja.

 

 

1.Ngjyra e zezë konsiderohet si ngjyrë që ju paraqet më serioz dhe më intelegjent, dhe më të fuqishëm.

2.Ngjyra kafe është ngjyra e tokës, është e fortë dhe stabile, njerëzit që e pëlqejnë këtë ngjyrë janë më paqesor, stabil dhe më të fuqishëm në çdo gjë.

3. Shkencëtarët nga Universiteti i Amsterdamit thonë se ngjyra e gjelbërt përmban një humor të mirë, njerëzit që vishen me këtë ngjyrë janë më aktiv në jetën publike dhe jeta tyre ëshë në një pozicion më të mirë.

4.Në të kaluarën ngjyra e vjollce ka përfaqësuar besnikëri dhe shoqërin, sot kjo ngjyrë përfshinë kreativite, dhe dashuri për artin.

5.Një tjetër ngjyrë që flet shumë për personalitetin tuaj është edhe ngjyra e kuqe, ajo tërheqë shumë vëmendje dhe vibraton energji, lëvizje dhe hare.

6.Ngjyra e verdhë është ngjyra e lumturisë, diellit dhe buzëqeshjes, njerëzit që preferojnë këtë ngjyrë janë njerëz kreativ dhe ëndërrimtar.

7. Ngjyra e bardhë simbolizon lirinë, pafajësinë dhe thjeshtësinë, kjo ngjyrë përfaqëson njerëzit që e shikojnë jetën me optimizëm.

8. Ngjyra pink është ngjyrë e flirtimit, më fëmijërore dhe përfsaqëson ngrohtësi dhe feministe.

9.Ngjyra portokalle është ngjyrë e atmosferës, kreativiteti dhe festës.

10. Ngjyra e hirit është ngjyrë e balancës, personat që vishen me këtë ngjyrë janë më të tërhequr dhe nuk duan të bijen në sy.