buzët

Ngjyra e preferuar e buzëkuqit tregon shumë për personalitetin e femrës

Nëse mendoni se ngjyra e buzëkuqit është thjesht një zgjedhje rastësore nga ana juaj e keni gabim.
Shumë prej nesh kanë një ngjyrë të preferua dhe pa u kuptuar, priremi që çdo zgjedhje në jetën tonë ta lidhim me atë ngjyrë. Në bazë të përvojave emocionale ne formojmë personalitetin, karakterin tonë dhe dëshirojmë pikërisht disa gjëra në vend të disa të tjerave.

Shikoni ku e gjeni veten në kategorizimet e mëposhtme dhe zbuloni çfarë do të thotë buzëkuqi për ju.

Ngjyra e kuqe, ngjyrat e ndezuara

Ju jeni të sigurta, keni vetbesim dhe një stil unik. Tërhiqni vëmendjen fare lehtë kudo që të jeni.

Portokalli dhe Koral

Gjithnjë e shihni gotën plot dhe në çdo gjë mundoheni të shikoni anët pozitive. Ju pëlqen të eksperimentoni, por papërgjegjshmëria vlen të theksohet si një tipar i juaji.

Ngjyra rozë dhe e purpurt

Jeni të ndjeshme dhe ambicioze . Nuk keni frikë nga asgjë dhe jeni të afta të merrni vendime nga të cilat shumë të tjerë do të tërhiqeshin.

Buzëkuqi kaf

Besueshmëria është karakteristika juaj kryesore. Jeni romantike dhe shumë e dashur.

Nude

Disa njerëz mendojnë që ju jeni e turpshme, por ende nuk ju kanë njohur. Jeni të qeta, mikesha shumë të mira dhe jepni këshilla të vlefshme.