Ngjashmëria

Ngjashmëria në mes nuses së djalit të Sali Berishës dhe të dashurës së Ronaldos

Ka edhe nga ato rastet kur njerëz të ndryshëm kanë ngjashmëri të madhe me njëri-tjetrin.

Nga këto raste kemi edhe tek ne.

Moderatorja shqiptare njëherit nusja e djalit të Sali Berishës, Armina Mevlani ka ngjajshmëri të madh me të dashurën e Ronaldos, Georgina Rodriguez.

Po të vizitojmë profilet e tyre mund të shohim ngjajshmëritë mes të dyjave.

Gjithashtu të dyja komentohet shumë për pamjen dhe jetën e tyre.