ngjarje

Ngjarjet e ditës së sotme në Kosovë

Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në shënimin e aktit të përkujtimit njëqindvjeçar të Mbretërisë së Bashkuar dhe Komonuelthit. (Sheshi “Edit Durham”, afër Hotel Grand, ora 10:30)
Franca dhe Gjermania përkujtojnë së bashku përvjetorin e 100-të, armëpushimin e datës 11 nëntor 1918 që i dha fund luftimeve të Luftës së Parë Botërore. (Këndi brenda varrezave krishtere, në afërsi të kampit të KFOR, Film City, orën 11:45)

Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në shënimin e 100-vjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore. (Sheshi i Ushtarëve (Military Square), varrezat e Arbërisë (prapa Komunës së Re), ora 12:00)