Nga droga e burgu te suksesi, kjo është historia e pabesueshme e aktorit të njohur

Robert Downey Jr është aktor Holywood-i që u bë i njohur për rolin e tij në Iron Man.

Ai ka lindur në New York dhe është 52-vjeçar.

Që në moshën gjashtëvjeçare ka qenë në prani të drogës dhe në moshën tetëvjeçare veç është bërë i varur nga ajo.

Në vitin 1984 ai është takuar me Sarah Jessica me të cilën ka kaluar për shtatë vite.

Ai ka treguar që diksioni nga droga i ka kushtuar shumë, mbi të gjitha edhe lidhjen e tij me SarahJessica. Ata janë ndarë në vitin 1991.

Në vitin 1997 e ka humbur komplet kontrollin ndaj përdorimit të drogës dhe si pasojë është arrestuar për disa akuza të ndryshme.

Gjatë kohës sa ka kaluar në burg është rrahur disa herë nga të burgosurit e tjerë sa i është dashur të merrte ndihmë urgjente nga mjekët.

“Unë kurrë nuk do të mund t’ju tregoj cila ka qenë gjëja më e tmerrshme që më ka ndodhur kur isha prapa grilave”

Pasi doli nga burgu në vitin 2001 është braktisur nga gruaja duke iu drejtuar prapë drogës.

Por nga viti 2003 historia merr kthesë për të mirë.

Ai u takua me Susan Downey, por martesa e dytë zgjati vetëm deri në vitin 2005.

Robert Downey Jr e kemi parë edhe në shfaqje si “Ally Mcbeal”, por filmi që i japi atij famën monumentale është “Iron man”

Tash ai është aktori më i paguar në universin Mervel.

Ai vlen mbi 300 milion dollarë, pa përfshirë shtëpinë e tij në Malibu dhe në Karaibe.