Stinët

Nesër para mesnatës, fillon zyrtarisht stina e dimrit

Stina e dimrit në Kosovë fillon nesër, të premten, në orën 23 e 06 minuta. Në të njëjtën kohë për banorët e hemisferës jugore të Tokës fillon vera.

Dielli nesër lind në 07.02 dhe perëndon në 16.05.

Dita e nesërme do të jetë më e shkurtra e vitit, ndërsa nata më e gjata.

Në Prishtinë dita do të jetë e gjatë nëntë orë e 3 minuta, ndërsa nata 14 orë e 57 minuta