Nesër mbledhja e kryesisë të Kuvendit, në rend dite edhe formimi për Komisionit Hetimor për PTK dhe Vala

Nesër pritet të mbahet mbledhja e radhës e kryesisë të Kuvendit të Kosovës.

Në rend dite janë disa pika të ndryshme.

Ndërkohë, që pjesë e rendit do të jetë edhe votimi për formimin e Komisionit Hetimor Parlamentar, lidhur me gjendjen në PTK dhe Vala.