Faruk Mujka

Nënkryetari i Mitrovicës nga Vetëvendosja, punëson renë në teatër

Një konkurs për disa vende pune në Teatrin e Mitrovicës, ka nxejrrë në pah skandalin më të madh të kohëve të fundit.

Lëvizja Vetëvendosje, me theks të veçantë nënkryetari Faruk Mujka, është kujdesur të rehatojë anëtarët, simpatizantë dhe familjarët në një institucion kulturor.

Nga pozita me kontrata mbi vepër, ata janë rehatuar në pozita të përhershme në këtë institucion. Gazeta ka siguruar listën e të pranuarve në këtë konkurs, ku rezulton se u rehatua edhe e reja e nënkryetarit Faruk Mujka, Elda Ahmeti-Mujka.

Sipas dokumentit të siguruar nga “Jepi zë”, gruaja e djalit të nënkryetarit Mujka është punësuar si kostumografe në Teatrin e Mitrovicës.