Rrëfimi

Nëna: Nasim, biri im mos e merr Milaim Zekën, në luftë sepse është djalë hasret

Ish-deputeti i Kuvendit te Kosovës, Milaim Zeka, e ka ndarë një histori emocionale në lidhje me një ngjarje lufte në Kosovë. Zekaj, në postimin e tij në fcb, rrëfeu se si nëna e Nasim Haradinajt i ishte lutur djalit të saje që të mos e merrte Milaim në luftë, sepse ai ishte djalë i hastretit dhe kishte frikë nga më e keqja se mos po vritet në luftë.

Kjo është tregimi i plotë nga Milaim Zeka, për këtë ngjarje:

“Kjo ketu ne kete foto, eshte gruaja e Smajl Haradinajt, perndryshe nena e Nasimit.

Para se te niseshim per ne lufte ne Kosove, kjo nene, i tha djalit te saje, Nasimit: -Mos e merr Milaimin ne lufte, se nuk ka vellezer. Ti edhe me shku, prape len pas vetes vellezer!

Kjo eshte heroine e gjalle. Kur u burgos Baci Smajl dhe djemte e saj, ajo qendroi me ndere e krenari!

U bafsh 100. Krenar me Ty!”