Mimoza Sllamniku

Nëna e dy fëmijëve ka nevojë për ndihmën tuaj, ndodhet në dializë

28-vjeçarja Mimoza Sllamniku, nënë e dy fëmijëve, ka nevojë për ndihmën tuaj. Ajo ka probleme me veshkat dhe që një kohë ndodhet në dializë.

Kostoja e operacionit kap shumën prej 30 mijë eurove, ndërsa të dhënat e llogarisë se si t’i ndihmoni asaj mund t’i gjeni në njoftimin më poshtë.