Në shpejtësi largohet emri i Hotit nga kryeministria, vendoset ai i Kurtit

Albin Kurti është treguar i shpejtë me veprime porsa e mori detyrën e kryeministrit.

Nga një fotografi, shihet se është larguar emri i Hotit dhe të tjerëve nga dyert e zyrave, ndërsa është vendosur emri i Kurtit.

Kurti u zgjodh kryeministër në seancën e djeshme të Kuvendit me 67 vota për, 30 kundër dhe asnjë abstenim.