Pejë

Në Pejë zbulohet shtatorja e Shkëlzen Haradinajt dhe obelisku i dëshmorëve

Në qytetin e Pejës është bërë zbulimi i shtatores së Heroit të Kombit Gjeneral Major Shkëlzen Haradinaj dhe Obeliskut të 183 dëshmorëve nga Komuna e Pejës.

Në këtë manifestim kanë marrë pjesë shumë personalitet te shquarë nga skena politike, ushtarake se ajo ndërkombëtare. Ky manifestim u organizua me rastin se 20 vjetorit të çlirimit të Pejës, shkruan Ballkani.info.

Iniciator i shtatores së Shkëlzen Haradinajt dhe obeliskut ishte Shpëtim Selmanaj.loading...