kontrabanduesit

Në ndjekje të kontrabanduesve

Që nga 21 nëntori kur ka filluar aplikimi i taksës 100 për qind për produktet që vijnë nga Serbia dhe Bosnja, Dogana e Kosovës, ka shtuar patrullimet përgjatë kufirit më Serbinë, me qëllim parandalimin e kontrabandës.