Mitrovicë

Në Mitrovicë, vëllezërit përleshen fizikisht mes vete

Dy vëllezër janë arrestuar në Mitrovicën e Jugut pasi janë kanosur dhe përleshur fizikisht me njëri-tjetrin.

Kjo është bërë e ditur në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës.

Rasti ka ndodhur dje rreth orës 15:11.