Vjedhje

Në Malishevë vidhen stoli në vlerë mbi 3 mijë euro

Një banorë i fshatit Dragobil të Malishevës ka raportuar se të dyshuar të panjohur kanë hyrë në shtëpinë e tij dhe i kanë vjedhur stoli ari në vlerë 3 mijë e 200 euro.

Nga raporti 24 orësh i policisë, nuk raportohet për të arrestuar.