Letra higjenike

Në kohë koronavirusi: Pamje brenda fabrikës më të madhe të letrave higjienike

Çfarë mund të jetë më shqetësuese sesa mungesa e letrës higjienike në periudhën e koronavirusit>

Essity, prodhuesi më i madh në Mbretërinë e Bashkuar, prodhon kadife dhe letra higjienike në markete me shumicë, transmeton lajmi.net.

Çdo ditë, fabrika e prodhimit të tyre arrin të prodhojë 4,7 milionë letra higjienike.

Numri i të prekurve me koronavirus ka arritur në mbi 1,500, derisa 36 kanë vdekur si pasojë.

Ndiqini pamjet më poshtë për ta parë situatën e fabrikës në fjalë në periudhën e koronavirusit.