keds

Në këto komuna nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS-i ka njoftuar se sot dhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Ndërprerje do të ketë në disa komuna, kjo për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimi i KEDS’it:

17.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 18:00

Vendet: Rr.Ibrahim Banushi, Rr.Elena Gjika, Shtepia e Pleqeve, Rr.Ilaz Agushi,Blloku i parë i banesave,Gjimnazi,Shkolla teknike, Shkolla Teknike, Kasollat, Rr.Haxhi Zeka, Rr.Qameria, Rr.Nazim Gafurri, Rr.Antigona Fazliu, Enti Statistikor, lagj.Taslixhe, Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi, rr.Robert Gajdiku, Rr. 4 Llullat, Afer Ilirise, Rr. Gustav Majer, Hotel Ilira, Diletacioni, Rr. Sylejman Vokshi, 4 Llullat, Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër, Xh.Ibishi, Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë, Taslixhe, Blloku Banesave, Muzeu, rr.A.Rrustemi, NEW CO Iliria Hotel” dhe Gustav Majer 2, Gustav Majer 3, Gustav Majer 4, Gustav Majer 6, Gustav Majer 7, Gustav Majer 8, Gustav Majer, Velania, Rezervoari, rr.Norbert Jokl.

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit + Ndarja e zbarrave TM.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra e paraburgimit (kodi 19000017) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Qendra e paraburgimit

Arsyeja: Kthimi i transformatorit në tension 20kV

3.

Nga NS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fidanishte në stabilimentin 10/0.4kV Prelluzhë nga ora 10:30-15:30

NS10/0.4kV qe mbesin pa tension janë si vijon:

NS 10/0.4kV Strofc lagja Mustafa (Kodi:18024003213)

NS 10/0.4kV Prilluzh-Poleti (Kodi:18024003090)

NS 10/0.4kV Prilluzh kulla (Kodi:18024003177)

NS 10/0.4kV Prilluzhe te Duraket e vjetra (Kodi:18024003087)

NS 10/0.4kV Prilluzhe te Duraket e reja (Kodi:18024003088)

NS 10/0.4kV Prilluzh te varret (Kodi:18024003091)

NS 10/0.4kV Gllavotin I (Kodi:18024003051)

NS 10/0.4kV Gllavotin II (Kodi:18024003149)

NS 10/0.4kV Zhilivode (Kodi:18024003054)

NS 10/0.4kV Bequk (Kodi:18024003055)

NS 10/0.4kV Bequk te Ahmetovit (Kodi:18024003212)

NS 10/0.4kV Strofc te Duraket (Kodi:18024003167)

NS 10/0.4kV Prelluzhë te Hekurudha (Kodi:18024003184)

NS 10/0.4kV Plemetin -kulla (Kodi:18024003034)

NS 10/0.4kV Plemetin -Xhemnicet (Kodi:18024003035)

NS 10/0.4kV Bivolak te Berishet (Kodi:18024001037)

NS 10/0.4kV Bivolak te Saraqet (Kodi:18024001052)

Vendet:Strofci,Gllavatin,Zhilivodë, Bequk,Plemetini një pjesë,Prelluzhë një pjesë,Bivolaku një pjesë.

Arsyeja: Mirembajtje preventive ne LP 10 kV Bivolak –strofc

Mitrovic

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qirezi (kodi 74000004) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc

Arsyeja: Mirmbajtje preventive

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Novolani (kodi 73000005) prej orës 10:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit,Novolani,Kolla,Vërnica,Rezniku,Shallci,Druvari,,Mihaliqi.

Arsyeja: Bartja e rrjetit nga shtylla e kalbur 10 kv ne shtyllen e re,ne novolan te zhabart

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rugova (kodi 50051006) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht

Arsyeja: Mirmbajtje preventive

2.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qarshija e gjatë (kodi 51000015) prej orës 10:00-10:20 dhe nga ora 13:00-13:20

Vendet: Qyteti (nje pjese), Qarshia e Gjate, Kompleksi banesorë “ Beke-Zeka,,

Arsyeja: krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM

3.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Bekë Zeka (kodi 51000015001) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Një pjes e rrugës Ahmet Shtimja

Arsyeja: Rregullimi i trafostacionit (dyer, dritare dhe ventilim) nga pronari i trafostacionit privat

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bregu i thatë (kodi 60063011) prej orës 00:01 deri ne ora 03:00

Vendet: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, Evlia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi, Agim Rashiti dhe Mretnesha Teutë.

Arsyeja: Mbushja e rezervareve të trafove me vaj, kontrollimi i paneleve të TU, si dhe pastrimi i trafove (planifikimi për mirëmbajtjen e trafove).

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Molika-Sharr (kodi 40044007) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika .

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni

2.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Shtime I – Demiri (kodi 41046002026) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Një pjes e rrugës Ahmet Shtimja

Arsyeja: Shtrirja e kabllit 4x70mm2-Al sipas projektit

18.11.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Lagjëja e spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej ores 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjëja e spitalit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas ZT

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Arbana Pisha (kodi: 30000016007) prej ores 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-17:00

Vendet: Arbana pisha.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas ZT

.

18.11.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Mini Max-Arben Krasniqi (kodi: 12000012177) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Fidanishtja 1 (kodi: 12000012059) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Feim Reka”Reka Komerc”sh.p.k (kodi: 12000012193) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Fidanishtja 2 (kodi: 12000012122) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV AS-Projekt (kodi: 12000012167) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Nasuf Zhegrova N.T.P”Butrinti” (kodi: 12000012200) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mini Max,Fidanishtja 1 dhe 2,Reka Komerc,AS-Projekt,N.T.P Butrinti

Arsyeja: verifikimi i furnizimit për TS ekzistues

2

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/04kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Një pjesë e rruges Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri

3

Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prugovc (kodi: 10013012) nga ora 08:30 deri 11:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët

Arsyeja: Zhvendosja e Transformotorit ne trafoshtyllen e re

4.

Nga TS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

NS 10/04kV Leban te baza 1 (kodi: 10013012110) nga ora 08:30 deri 17:00

Vendet: Baza 1 Leban

Arsyeja: Zhvendosja e Transformotorit ne Trafoshtyllen e re

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

NS 10/04kV TS Laxha Lataj Carrabreg (kodi:53000003019 ) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Laxha Lataj Carrabreg

Arsyeja: kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri