keds

Në këto komuna do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

KEDS ka bërë të ditur se gjatë ditës së nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna.

Kjo sipas KEDS’it për shkak të punimeve në rrjet.

njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa zonë do të ketë ndërprerjetë energjisë elektrike.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka treguar zonat ku do të ketë ndërprerje të rrymës., shkruan lajmi.net.

Komunikata e plotë:

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 7  do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1(kodi: 19000040167) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr .Holger Petersen.

Arsyeja: Punime në Projektin e NS Ulzat-1 Hajvali.

Ferizaj

1.

Nga  TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaj II nga ora 10:00  deri në ora 14:00, pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV të këtij nënstacioni.

Vendet: rrugët: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi, Ahmet Kaçiku, Sali Çeku, Fabrika e Vajit, Fabrika e Bukës, Fabrika e Gypave 2, 3 dhe 4, Afrim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi  (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë).

Fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë, Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje e domosdoshme për siguri të sistemit, përgatitja e kthinës për kyçjen e transformatorit TR4.