Energjia elektrike

Në këto fshatra sot s’do të ketë rrymë për disa orë

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike, KEDS, ka njoftuar se sot për shkak të punimeve në rrjet, do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokacione.

Ky do jetë orari sipas rajoneve:

Rajoni i Prishtinës: Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovc (kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të vjetra në kuadër projektit  Lot 2 –Dumoshi.

Rajoni i Ferizajt: TS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kV Rexhep Bislimi do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (kodi: 40000003201, 206, 247, 204, 205, 202, 207, 203, 257) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Shën Jeronimi, F&A inxhinjeringu, ndërtesa, rr. Tirana, TS Qendra e Kompetencës, TS-RE-ING, TS Hasan Prishtina (te Shkolla), Bibaj (te ura) e re, Eli-Ab, TS Pylltaria, TS Fakulteti i Shkencave Aplikative.

Arsyeja: Punim i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.Rajoni i Gjilanit:TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra (Kodi 60062007) nga ora 10:00 deri në 13:00

Vendet: Banesat City projekt dhe banesat e Hidromoravës.

Arsyeja: Montimi i trafo-blindës së re dhe panelit të tensionit të ulët.Nga  TS 110/35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet TR 2 dhe pa tension do të mbesë:

NS 35/10kV Gjilani I (kodi 600600) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 07:00  deri ne ora 08:00

Vendet: rrugët: Esat Berisha (një pjesë) dhe Mulla Idrizi (një pjesë), Bulevardi i Pavarësisë, Esat Berisha (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Makfire Deda, Mulla Idrizi, Skënderbeu dhe Xhemë Topalla, Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i Gjelbër, Esat Berisha (një pjesë) dhe Mulla Idrizi (një pjesë), Fabrika e Radiatorëve, Fabrika e Tekstilit I, Fabrika e Tekstilit II- Albimi, Fabrika e Tekstilit III, Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë), Adem Jashari (një pjesë), Elez Agushi, Esat Berisha, Urim Mehmeti, Xhevat Ajvazi, Demush Shabani dhe Mulla Idrizi (një pjesë);

Fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar,  Zabeli i Sahit Agës, Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja: Intervenimi urgjent në eleminimin e pikave të nxehta në TR 2 si pasojë e mbingarkesës.