Në Gjakovë zhduket një grua

Një person në Gjakovë gjatë ditës së djeshme ka lajmëruar se viktima femër ka dalur nga shtëpia dhe nuk dihet për vendodhjen e saj.

Në raportin e Policisë së Kosovës thuhet se njësitet policore janë duke hetuar rastin poashtu është njoftuar edhe prokurori.

“Gjakovë 21.07.2022 – 14:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se viktima femër kosovare ka dalur nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj. Njësitet policore janë duke hetuar rastin poashtu është njoftuar edhe prokurori. Rasti nën hetime”