Ledri

Në ditët e fundit të shtatzënisë, shpëtimi i Sarës është kjo gjë e Ledrit

Shtatzënia e Sara Hoxhës, të dashurës së Ledit, ka qenë padyshim një ndër titujt kryesorë të mediave rozë.

Tashmë Sara është në ditët e fundit dhe pritet që në nëntor të sjell në jetë vajzën.

Por siç mund ta kuptojë çdo grua shtatzënë, një ndër problemet kryesore këto ditë për Sarën është veshja.

Dhe zgjidhja perfekte janë rrobat e reperit.

“Vetëm atletet nuk janë të tijat dhe kjo ka qenë një shpëtim për mua së fundmi”, shkruan Sara në Instagram ku pozon veshur me rrobat e Ledrit.