Në Berlin festohet 10 vjetori i marrëdhënieve diplomatike me Kosovën

Deputeti gjerman, Michael Roth, ka thënë se shteti i tij do ta vazhdojë përkrahjen për Kosovën.

Madje, Roth, në një postim në Twitter ka thënë se në Berlin dje është festuar për raportet diplomatike mes Kosovës dhe Gjermanisë.

“Kosova dhe Gjermania kanë qenë në marrëdhënie diplomatike për 10 vjet. Kjo është festuar sot në Berlin”.

“Do të vazhdojmë të ndihmojnë Kosovën në përafrimin me BE-në dhe reformat e nevojshme për të forcuar demokracinë dhe sundimin e rendit dhe ligjit”, ka shkruar ai në Twitter.