Statistika

Në 24 orëshin e fundit 775 tiketa trafiku

Në bazë të raportit të Policisë së Kosovës, në 24 orëshin e fundit nuk ka pas anjë aksident me fatalitet, ndërsa aksidente me të lënduar 24, dhe 21 aksdidente me pa të lënduar.

Kurse, janë shqiptuar 775 tiketa trafiku.

Nata e mbrëmshme nuk ka kaluar edhe pa arrestime, ku në pranga kanë përfunduar 27 persona, e 16 persona të tjerë kanë përfunduar në mbajtje./Ballkani.info/