Ndryshimi i fytyrës nga ora 7 e mëngjesit në 7 të mbrëmjes

Fotografja Barbara Iweins, realizoi një sasi fotosh duke prekur “intimitetin e të huajve që takoi në rrugë” si pjesë e projektit të saj “Au mau”.

Artistja e lindur në Bruksel, të gjithë atyre që morën pjesë në këtë projekt, u kërkoi që të realizonin një foto nga ora 7 e mëngjesit dhe një tjetër në orën 7 të mbrëmjes, transmeton tch.

Ajo tha se “hynte si hajdute” pesë minuta në shtëpitë e tyre për të kapur imazhet e para të tyre para se të bënin grimin apo të rregulloheshin për të dalë.