Ndryshim i pabesueshëm për 40 mijë euro

Një ish-parukiere 24 vjeçare nga Zyrihu, Zvicër, thotë se ngacmohej aq shumë në shkollë e në shoqëri për pamjen e jashtme, sa shpenzoi 40 mijë euro për ta ndryshuar veten totalisht, me operacione plastike.

Celine Centino thotë që në shkollë e bezdisnin aq shumë, sa ndonjëherë bënte si e sëmurë vetëm që të mos shkonte. Tani ndien që meshkujt çmenden pas saj, dhe në Instagram e Facebook e ndjekin me mijëra.

Pasiguria që ndiente e shtyu të kursente nga puna si parukiere dhe të fillonte ndërhyrjet në të gjitha pjesët e trupit. Tani thotë se ndihet më e lumtur se kurrë.