Ndiqni LIVE reshjet e dendura të borës në Washington, mbulohet Shtëpia e Bardhë pas 20 vitesh

Për herë të parë pas 20 vitesh në muajin nëntor, kryeqytetin e ShBA’ve ,Washington, e ka mbuluar bora. Ndiqeni LIVE videon për t’i parë reshjet e dendura të borës.

Hera e fundit që në këtë vend ka rënë borë mjaftueshëm sa për të matur, ishte në vitin 1996.

Ky lajm tashmë ka dalë në të gjitha ballinat e mediave amerikane, dhe gjithashtu po përcillet live nga televizionet.

Në këto pamje, shihet oborri i Shtëpisë së Bardhë i mbuluar plotësisht nga bora.