Ndiqni këto këshilla për kujdes ndaj lëkurës së thatë

Kujdesi ndaj lëkurës është shumë i rëndësishëm, veçmas duke kuptuar karakteristikat e lëkurës suaj, ju mund të kujdeseni në mënyrën e duhur si për pamjen ashtu edhe për shëndetin.

Lëkura e thatë mund të jetë shumë e ndjeshme për përkujdesje, andaj bëni mirë të ndiqni disa këshilla.

Vishni rroga të pambukut. Rrobat prej leshi, sintetike, ose tejet të fabrikuara mund të dëmtojnë dhe irritojnë lëkurën e thatë.

Ushqehuni me gjëra që përmbajnë omega 3. Ushqimet e pasura me omega 3 ndihmojnë në freskimin e vajit natyral të lëkurës.

Për skuqje dhe irritim, përdorni krem sa më të lëngshëm.