Ndikimi i mjaltit në imunitet

Keni dëgjuar për shumë të mira nga konsumimi i mjalit, mirëpo kësaj radhe do të ndalemi te ndikimi pozitiv i tij në imunitet.

Antioksidantët e mjaltit parandalojnë sëmundjet e zemrës dhe forcojnë imunitetin. Nëse pini një lugë çaji me mjaltë në mbrëmje do të jeni plot energji dhe do të mbroni rrugët e frymëmarrjes nga infeksioni.

Një lugë me mjaltë ju ndihmon edhe kundër kollës dhe mbron shëndetin e organizmit.

Mjalti preferohet që të mos merret me sasi të mëdha, sepse mund të rëndojë organizimin tuaj.