Vdekje

Ndërron jetë rapsodi Rizah Morina (VIDEO)

Rapsodi që për gjashtë dekada iu këndoi trimave dhe heronjve të kombit ndërroi jetë.

Rizah Morina amanetin e fundit ia la nipit të tij, Ruzhdi Morinës. I tha të mos e heq sharkinë prej dorës.

Varrimi i të ndjerit u bë në varrezat e qytetit në Arbëri të Prishtinës derisa për t’i dhënë lamtumirën e fundit erdhën qindra persona e bashkëpuntorë të tij.

Kronikë e zgjeruar nga Rejhane Selimi.

https://www.youtube.com/watch?v=A1nUoUaYzso