Ndalohet nga Policia pasi transportonte lopë

Një person i dyshuar është dërguar në stacion policor pasi ka transportuar shtatë krerë lopë, pa dokumente përkatëse.

“Pas intervistimit me urdhër te prokurorit, i dyshuari dhe kamioni i tije me kafshë lirohen ne procedurë te rregulltë”, raporton Policia e Kosovës.