Reperi

Nas, Eve, Swizz Beatz, e shumë artistë tjerë nderojnë DMX në shërbimin përkujtimor

DMx u përkujtua sot nga miq, familjarë, e shumë fansa.

Familja, miqtë dhe artistët e tjerë u bashkuan së bashku për t’i dhënë respektet e tyre reperit legjendar në shërbimin e tij përkujtimor të shtunën, shkruan USA Today.

Qendra Barclays në Brooklyn, New York, zakonisht lulëzon me tifozët e basketbollit ose të pranishmit në koncert, ndërsa sot mbajti një festë të zymtë për jetën e reperit të ndjerë.

Anëtarët e familjes dhe miqtë e maskuar nderuan jetën e tij së bashku me një audiencë prej rreth 200 personash në vendin e duhur, i cili mund të strehojë deri në 19,000. Meloditë e Korit të Shërbimit të dielës të Kanye West përmbytën arenën, duke tundur muret e saj.

Artistët, familja dhe miqtë u ngjitën në skenë për të pranuar ndikimin që kishte reperi në jetën e tyre. Anëtarët e etiketës muzikore Ruff Ryders si Eve, Swizz Beatz, Drag-On dhe anëtari themelues Joaquin “Waah” Dean ndanë mikrofonin për të shprehur fjalët e mirënjohjes dhe mësimet që u dha atyre.

“Faleminderit për energjinë që të gjithë kanë sjellë këtu sot, festimin e shkëlqyeshëm e dimë të gjithë se ishte DMX, dhe atë që ai ka lënë pas”, tha reperja Eve, në prag të lotëve. “Kjo është kaq e vështirë. Ai do të pushojë, do të prehet në dashuri, por mbi të gjitha ai do të prehet në paqe”.