Podujevë

“Na ke lodhë me këtë Ortopan” – Qortohet mjeku që synon aktivizimin e një aprature për fotografim nofulle në Podujevë

Një mjek në Podujevë është qortuar pasi synon aktivizimin e një aprature për fotografim nofulle.

Ai ka shkruar në Facebook se derisa pacientët bredhin dhe shpenzojnë në privat për një fotografim nofulle, aparati i ri qëndron tash e 6 vite në hapësirat e tyre dhe nuk mund të futet në punë në mungesë kodi të licencës”.

Ai thotë se përpjekja e tij deri tash ka qenë e kotë.

“Krejt çka mund të them është kjo: dikush më tha nuk ka shancë me marr kodin, dikush tha krejt aparaturat mundesh me i fut në funksion Ortopanin jo dhe jo rrallë nga faktorë mbrenda u qortova:, na ke lodhë me këtë Ortopan”, ka thënë ai.

“Diçka po fshihet këtu, shtrohet pyetja jemi simbiozë me grupet e interesit apo të pafuqishëm përballë tyre, apo mund të jetë opcioni i blerjes së një të riu për të mbuluar me”pluhër” këtë që e kemi”.