Mustafa përkujton Ukë Bytyqin

Kryetari i LDK-së, Akademik Isa Mustafa ka përkujtuar Ukë Bytyqin, ish-kryetarin e Degës së LDK-së në Suharekë në përvjetorin e 16-të të vdekjes së tij.

“Ukë Bytyqi ishte besnik dhe guximtar, veprimtar i devotshëm i cili në kohëra të vështira dha shumë për lirinë dhe shtetndërtimin e Kosovës.Lavdi jetës dhe veprës së Ukë Bytyqit”, ka thënë z. Mustafa.