Deputetja e PDK-së

Musliu: Shtrohet pyetja si Kuvend a jemi apo nuk jemi legjitim nesër?

Deputetja e PDK’së, Ganimete Musliu, ka shkruar për seancën e nesërme që do të mbahet për votimin e buxhetit të vitit 2021. Ajo në këtë shkrim ka hedhur dyshime edhe për vendimin e Gjykatës Kushtetuese për të dërguar vendin në zgjedhje.

“Seanca e nesërme pa marrë parasysh rëndësinë e saj është një paradoks në vete. Shtrohet pyetja si Kuvend a jemi apo nuk jemi legjitim nesër? A është e obligueshme zbatueshmëria e marrëveshjes ndërkombëtare që do ta votojmë nesër? Nëse jemi legjitim dhe kemi drejt të marrim vendime nesër ku qëndron logjika që Gjykata Kushtetuese ta çoj vendin në zgjedhje?”, ka thënë ajo.