Deputetja e PDK-së

Musliu-Shoshi: Aleatët e Kosovës e kanë humbur besimn te Qeveria Kurti

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ariana Musliu-Shoshi ka folur mbi anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës, votimi për të cilin do të mbahet kah mesi i muajit maj.

Ajo në një postim në Facebook ka thënë se fakti se aleatë kërkojnë me ngulm plotësimin e kushteve, tregon se aleatët ndërkombëtarë të Kosovës kanë humbur besimin te Qeveria Kurti.

“Kërkesat me ngulm për anëtarësim në KiE tregojnë qartë që aleatët tanë kanë humb besimin në qeverinë Kurti. Ata nuk besojnë në zotime, përfshi letrën e dërguar ku premtojnë implementimin e asociacionit, miratimin e Kodit Civil dhe shumë çështje tjera, nënshkruar nga Vjosa, Albini e Glauku!

Kauzat e Albinit të përdorura vetëm sa me ardhur në pushtet duke mos kursyer asnjë mjet ndaj partive në pushtet, sot po i kthehen bumerang! Pavarësisht kësaj, interesi i Kosovës mbi të gjitha! Kosova dhe qytetarët e saj meritojnë anëtarësimin në KiE! E pafalshme do të jetë humbja e një momentumi të tillë”, ka shkruar ajo.

BONUS VIDEO