Imer Mushkolaj

Mushkolaj: Koncentronu Mimozë

Debat i ashpër është zhvilluar mes analistit, Imer Mushkolaj dhe shefës së deputetëve të VV’së, Mimoza Kusari-Lila për punësimet partiake në ministri.

Analisti Mushkolaj ka kërkuar nga Kusari-Lila që ajo të koncentrohet dhe të të mos vlerësojë me dy standarde.

“Përdorni standardin e njëjtë. Do veprime që tjerët që i kanë ba në opozitë tani po thoni se janë në rregull, tash ju po thoni se emërimet politike bëjnë vetëm nëse janë profesionistë”, Imer Mushkolja.