Hekuran Murati

Murati jep lajmin: Nisin procedurat për hapjen e terminalit në hapësirat e Trepçës

Ministri  i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka njoftuar përmes rrjetit social Facebook se gjatë ditës së sotme ka autorizuar e Drejtorin e Doganave të Kosovës për të nisur procedurat për hapjen e terminalit doganor shtetëror në hapësirat e Trepçës në Mitrovicë.

Ai ka bërë të ditur se  kjo nuk është e tëra dhe se do të vazhdohet kështu edhe me tjerat shumë shpejtë.

Postimi i plotë i tij: